A Ma Is Futok vizet oszt

A Ma Is Futok futóegyesület szombaton reggel 8 és 10 óra között frissítő állomást szervez az Id. Antall József rakparton. Az esemény célja, hogy a nyári hőségben sportoló futók megfelelő folyadékpótlásban részesüljenek, hiszen a meleg időjárás alatt testünk rengeteg folyadékot veszít.

A nyári hőség különösen megterhelő lehet a sportolók számára, ezért kiemelten fontos, hogy mindenki megfelelő mennyiségű folyadékot fogyasszon edzés közben és után. A Ma Is Futok futóegyesület tapasztalt tagjai és önkéntesei várják a futókat, hogy frissítő italokkal és hasznos tanácsokkal segítsenek nekik a biztonságos sportolás érdekében.

Az Id Antall József rakpart ideális futóhelyszín, mivel az út az autósok elől le van zárva, így a futók biztonságosan és zavartalanul élvezhetik a futást a gyönyörű Duna-parti környezetben. 

Az egyesület célja, hogy minél többen tudatosan sportoljanak és figyeljenek oda egészségükre. Az érdeklődők többet is megtudhatnak rólunk és tevékenységünkről a Ma Is Futok bemutatkozó oldalán.

Ne feledd! A nyári melegben futás közben még nagyobb figyelmet kell fordítani a folyadékbevitelre, hogy elkerüljük a dehidratációt és megőrizzük egészségünket.

További információért látogasson el a Ma Is Futok weboldalára.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük