Olvasótábort szervez a 6SZIN, Szarvas Panni és Grisnik Petra táborvezetőkkel és Csákvári Krisztián új rendezése

Olvasótábor

Idén július 8-12 között a 10-14 éves korosztály számára Olvasótábort szervez a 6SZIN, Szarvas Panni és Grisnik Petra táborvezetőkkel, melynek középpontjában Zágoni Balázs: A gömb című könyve áll.

Az öt nap alatt közös olvasmányélményekhez kapcsolódva tesznek kísérletet a játékos irodalomismeret-szerzésre, az önismeret és empátia fejlesztésére, önmaguk és egymás megismerésére, megpróbálnak együtt okosabbak, bátrabbak, ügyesebbek lenni – vagy felfedezni, hogy már most is azok! 3 alkalommal kirándulnak is a városban (múzeum, játszótér, könyvesbolt, könyvtár…)Jelentkezés és részletek:

https://6szin.hu/olvasotabor


Csákvári Krisztiánt már ismeritek, ha láttátok az Egyedül nem megy c. koncertszínházi előadást. Új darabbal készül júniusban. Vele készített interjút a lenti hivatkozásra kattintva olvashatjátok.

Csákvári Krisztiánt eddig a Presser Gábor memoárjai alapján készült, Egyedül nem megy című koncertszínházi előadásból ismerhették a nézők, ám hamarosan egy új darab, a Kontraszt írójaként és rendezőjeként mutatkozik be. Bemutató: június 22, 19 óra, 6SZIN

Szereplők:

Bodoky Márk, Cseke Lilla Csenge, Bíró Panna Dominika, Kenéz Ágoston, Takács Géza, Kerekes József

Alkotók:

  • Zene: Bánki Mihály és Pellei Milán
  • Író, rendező: Csákvári Krisztián
  • Asszisztens: Égető Fanni

Az előadás a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával jött létre.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük